Nytt år i förändringens tecken

Posted by on Feb 20, 2017 in Uncategorized | No Comments

Året började i Spanien då jag och Dejan åkte med Academy For Inner Potential på deras Spanienkurs. Vi hade hand om några lektioner, enskilda sessioner och en seans. Det var en underbar grupp och en härlig vecka på alla sätt. Är så tacksam att vi fick den möjligheten.

2018 bär det av igen, du kan boka din plats på https://dinkurs.se/appliance/?event_id=44516.

Jag och Dejan startade upp Gränslös 2014,  vi har haft många roliga och givande uppdrag, träffat många intressanta människor och haft känslosamma möten. Nu har Dejan valt att pausa sitt mediala arbete ett tag. Ibland tar det vi kallar ”livet” över och vi måste fokusera på det som för oss framåt i nuet. Inte ett helt enkelt beslut från hans sida med ett klokt sådant som jag stöttar till 100%.

Jag jobbar vidare med Gränslös och ser fram emot ett givande år i förändringens tecken. Redo för nya möten och utmaningar.

Palmer – Spanien – Benalmadena