Nytt år och nya tag

Posted by on Jan 16, 2016 in Blogg | No Comments

Nu är det nytt år där vi kommer att möta nya spännande äventyr, motgångar, framgångar och mycket annat.

En del människor tror på ödet, andra inte. Hur är det egentligen, är livet förutbestämt? Har vi tidigare gjort upp med oss själva vad vi ska möta och vilken väg vi ska gå? Kan vi forma livet med hjälp av tankekraften och universums lagar? Påverkas vi av karma eller är livet precis så som vi själva formar det utan någon underliggande agenda?

Frågorna kring livets stora mysterium är många och ingen har egentligen det rätta svaret, alla måste få ha sin egen tro på vad livet är och hur det ser ut. Det kanske finns fler än en sanning?

Vi på Gränslös är utav den uppfattningen att vi själva kan påverka livet, händelser och möten med hjälp av tankens kraft. Vi tror att den energi vi sänder ut kommer tillbaka i olika former. Att den fria vilja styr mycket av det som kommer i vår väg, våra beslut och handlingar ger olika konsekvenser.

Vågar vi följa vår inre vägvisare som vi uppfattar är magkänslan så kommer vi rätt i livet oavsett om det just där och då verkar vara helt fel. Vi tror att magkänslan är en inre kompass som visar vägen. Ibland möter vi motgångar trots att vi följer kompassen, men svaren brukar komma efteråt, vi behövde just den utmaningen för att växa, stärka och hela oss själva.

Våga se på dig själv med andra ögon, vad vill just DU här och nu, kan du göra någonting annorlunda? Styr du båten själv, eller har du fler kaptener med olika kompasser?

Allt landar i slutändan på dig själv. Du bär eget ansvar för allt som händer i ditt liv. Ingen annan kan någonsin få skulden för det. Det kan låta hårt men det som sker i ditt liv tillåter du.

Våga lita på att du har dina egna svar, våga fatta beslut utifrån dig själv utan andras inblandning. Våga älska dig själv villkorslöst.

Många tror att vi som vekar som medium ska hjälpa till att fatta beslut, se framtiden och råda dig in i olika riktningar. Vad skulle få dig att växa om vi har alla svar? Vi tror att människan skulle bli passiv och slutar kämpa i nuet om vi skulle kunna ge alla svar på frågor om framtiden. Vi anser att vårt jobb bottnar i att med hjälp av andra dimensioner ge dig verktyg att själv klara av just dom här sakerna. Vi förmedlar budskap av nära och kära som vill visa sin kärlek, trösta, stötta osv men allt ansvar gällande dina beslut och handlingar landar alltid på dig själv.

Våga lita på din magkänsla, tänk positivt, våga drömma, fantisera, ge dig själv tid. Börja med att skapa din verklighet i tanken, tro på den. Våga ha tilltro till att du alltid gör det som är bäst för dig. Mår inte du bra mår inte heller dina nära och kära bra. Var inte heller för hård eller döm inte dig själv vid ett misslyckande,  stånga dig inte blodig när saker och ting inte fungerar. Se dig omkring och försök hitta nya vägar och möjligheter, ibland sitter vi fast i ett mönster av våra egna uppfattning om hur saker är eller ska var vilket kan bli ett hinder, våga se bortom det. När det är rätt går det oftast lätt.

Livet kräver mod, låt inte dina rädslor styra!

Vi på Gränslös tror på människans egna kraft och den skapande kraften, universum har så mycket att erbjuda bara vi vågar hittar nyckeln till vårt inre.

Vi önskar alla en god fortsättning och vi tror att 2016 kommer att erbjuda många nya möjligheter, kunskap och erfarenheter.

 

Väl Mött
Dejan och Linda