Seans
En Privat Seans (minst 8 personer) och en frågestund tar ca 90 minuter.
Det går att boka en Privat Seans där jag står för lokal eller om ni vill så kommer jag hem till er.
Pris 250 kr/person.

Jag har också Öppna Seanser/Storseanser där ni kan komma direkt till angiven plats eller boka biljett i förväg. En Storseans tar cirka 2 timmar. Seansen är 1 timme och 20 minuter, paus för fika och andra behov sen avslutar vi med en frågestund på 20 minuter.

En spännande och annorlunda upplevelse som både kan vara rolig och känslofylld.
För mer information eller om du vill boka, maila mig  linda@granslos.net

Läs mer om Seans här!


Hembesök

Vid hembesök kommer vi till er och känner av vilken typ av energier som finns där och försöker på bästa sätt beskriva det som finns där. Vi sätter oss ner och har en pratstund där vi kommer med förslag, förmedlar budskap och försöker besvara frågor och funderingar som finns.

Pris kan variera beroende på vart du bor och vad du vill ha hjälp med. Maila oss för mer information och prisuppgifter till linda@granslos.net

Läs mer om Hembesök här!


Privat session

Jag tar även emot för privat session även kallad medial vägledning! Läs gärna min presentation Om mig
linda@granslos.net

Läs mer om Privata sessioner här!

 

Jag har en åldersgräns på 18 år och jobbar med tystnadsplikt.
Innehar F-skattsedel.

Bokningsvillkor
Avbokning av tjänst skall ske senast 24-timmar innan överenskommen/bokad tid. Vid avbokning senare än 24-timmar eller utebliven närvaro debiteras 80 procent av den totala summan som tjänsten innefattar.
Vid sen ankomst kompenseras inte tiden.

Integritetspolicy
Pano Petrovic HB tar personlig integritet på största allvar och det är en viktig angelägenhet för oss att tillförsäkra en god säkerhet och integritet av det som våra kunder lämnar till oss eller som vi får på annat sätt. Denna integritetspolicy gäller för alla de personuppgifter som behandlas av oss. Pano Petrovic HB behandlar personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen (PUL).

Personuppgiftsansvarig
Om du vill få information om vilka personuppgifter om dig som behandlas av Pano Petrovic HB kan du begära den skriftligt på hello@granslos.net

Samtycke
Genom att du som kund aktivt bekräftar en tjänst via mail av Pano Petrovic HB samtycker du till godkännande av att vi tillhandahåller ditt namn och adress för att vi skall kunna fakturera dig som kund. Därefter sparas dina faktureringsuppgifter så länge som bokföringslagen kräver det.

 

Ibland kan du eller någon i din närhet behöva en annan sorts hjälp, stöd eller råd.
BRIS för dig som är under 18 år ring: 11611
BRIS Vuxentelefon – om barn: 077-150 50 50
Hjälplinjens jourtelefon, erbjuder psykologisk hjälp till människor i kris. Du kan ringa både för din egen del eller om du är orolig för någon i din närhet. Telefontid 13-21. 020220060
SPES är ett riksförbund för anhöriga och närstående till någon som tagit sitt liv.
Ring: 08-34 58 73
Jourhavande medmänniska, alla dagar klockan 21-06.
Telefon: 08-702 16 89

Väl mött.