Hembesök – Husrensning
Hembesök har på senaste tiden blivit väldigt populärt, många tycker sig känna av någon typ av närvaro i hemmet. En av orsakerna till att intresset har väckts till liv är bland annat att media har exponerat den här typen av medialt arbete.

När jag gör hembesök är vi alltid två medium som kommer, jag och Dejan Petrovic, certifierat medium från Akademin. Vi går igenom hemmet grundligt, känner av vilken typ av energi som finns där och försöker på bästa sätt beskriva det vi upplever. Vi sätter oss ner och har en pratstund, kommer med förslag, förmedlar budskap och försöker svara på dom frågor och funderingar som finns.

Många tror att andlig aktivitet som händer eller gör sig påmind i hemmet är själar som inte gått över till ljuset, andar som inte vet om att dom är döda. Många kan tycka att det är väldigt obehagligt, bli rädd eller känna sig ovälkomna i sitt egna hem. Men vi kan lunga er med att det är väldigt sällan som vi stöter på den typen av ande/själ. Många gånger är det bara nära och kära som gör sig påminda och vill berätta någonting. Ibland är det obalans i hemmets energier som gör att aktivitet uppstår, en annan orsak kan vara energiminnen som lever kvar och upprepas. Det kan också bero på att personen som bor där är omedveten om sin egen känslighet och därför upplever andlig aktivitet.

Oftast blir det lugnt i huset när det som gjort sig påmint blivit uppmärksammat. Jag brukar också ge er verktyg för hur ni själva ska hantera problemet om det uppstår igen. När vi rensar energier tar vi bara bort det ni vill att vi ska ta bort och det som behövs. Efter besöket erbjuder vi alltid en kostnadsfri återkoppling.

Ett hembesök brukar ta ca två timmar beroende på hur stort huset är. Det kostar 1 800 kr samt att resekostnad tillkommer  utanför Stockholms kommun.

För företag tillkommer moms.

Bokningsvillkor
Avbokning av tjänst skall ske senast 24-timmar innan överenskommen/bokad tid. Vid avbokning senare än 24-timmar eller utebliven närvaro debiteras 80 procent av den totala summan som tjänsten innefattar.
Vid sen ankomst kompenseras inte tiden

Vill du komma i kontakt med oss och boka en tid? Maila till hello@granslos.net och skriv Hembesök eller använd vårt formulär Kontakta mig